Over ons
Onze filosofie
Onze hengsten
Onze merries
Nakomelingen
Nieuws
Links
Contactgegevens
Galaxy Stars
Onze dieren vrienden
Te koop

 

Nieuws

2008

Peppy Dun It Chex wordt succesvol geshowd in de Performance Halterclass door Paulus Beurskens. Hiermee haalt hij zijn High Point International Performance Halter Stallion.

2007

mei: Dutchs Peppy Flash en Peppy Dun It Chex worden, door bloed op te sturen naar Amerika, beiden getest voor het wel of niet dragen van het Herda gen. Deze test komt voor beiden terug als Herda N/N. Zij zijn dus beiden negatief en GEEN drager van het Herda gen. Dr. Nena Winand, bedankt voor de hulp en de snelheid waarmee de uitslagen bekend waren.

maart: Paulus en Peppy Dun It Chex trainen 5 dagen bij Rudi Kronsteiner in Duitsland waarna aansluitend geshowd wordt op de Slide Away in Kreuth. Paulus wordt met Peppy Dun It Chex 9de in de NRHA Intermediate Non Pro en 2de in de NRHA Rookie.

februari: Clinic van Rudi Kronsteiner georganiseerd door Galaxy Quarter Horses. Clinic was zeer snel volgeboekt en een groot succes.

2006

december: Clinic van Robin Scholler, assistent trainer van Shawn Flarida georganiseerd door Galaxy Quarter Horses. De clinic was volgeboekt en uitermate succesvol. Robin vond het een mooie accommodatie, goede ruiters en goede paarden. Robin, bedankt en hopelijk kunnen we je nog een keer uitnodigen.

september: Paulus en Peppy Dun it Chex worden 2de in de voorronde Amateur Reining van het Open NK WRAN. Finalist Amateur Reining Open NK WRAN.

september: Paulus en Peppy Dun it Chex winnen de Open Reining op de WRAN show te Uitgeest.

Peppy Dun It Chex wordt succesvol door Ernst Claassen voorgesteld aan het nederlandse publiek tijdens de hengstenpresentatie van de Holstud.

2005

Dutchs Peppy Flash en Paulus Beurskens kwalificeerden zich op het Open NK WRAN voor zowel de Open Senior als de Amateur reining finale. Bij de amateurs werden zij 6de geplaatst en in de Open Senior klasse 4de.

Dutchs Peppy Flash en Paulus Beurskens behaalden op het NK Quarters een 5de plaats in de Senior Reining.

2004

Peppy Dun It Chex en Jason Wordsworth winnen de AQHA Junior Reining in Waco, Texas.
Peppy Dun It Chex is NRHA Reserve Limited Open Champion op de Tulsa Classic.
Dutchs Peppy Flash High Point Senior Reining Horse 2003.
Paulus Beurskens behaalt de titel van “International Rookie of the Year 2003” bij de AQHA.

2003

Dutchs Peppy Flash en Paulus Beurskens behalen het Nederlands Kampioenschap (van 27 entries) in de Senior Reining Class tijdens de het Nederlands Kampioenschap voor Quarter Horses.

Dutchs Peppy Flash en Paulus Beurskens behalen 2 keer de 2 e plaats (van 23 entries) in de AQHA Amateur Class tijdens de Open Dutch Championship Show.

Peppy Dun It Chex en Ruben Van Dorp behalen de 2 e en 3 e plaats (van 40 entries) in de Green Horse Class tijdens de Nebraska Futurity Show.